2012. február 14., kedd

Balatoni bélyegfüzet 1969 !

Való Világ kollekció! Vidám füli 3-féle ásványból - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Kiváló Valentin napi ajándék szíved választottjának!
A Való Világ logójának vidám színvilága ihletett meg a legújabb kollekcióm készítésekor.
Csodaszép jade, ( botswanai- és sárkányér- ) achát, ónix és swarovski kristály ( bővebben a swarovski medál aukcióimnál olvashatsz róla ) gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a vidám, egészen egyedi fülbevaló, mely biztosan nem jön szembe az utcán!
A karkötőn lévő többfunkciós levehető függődísz ( legújabb egyedülálló ötletem ) használható kulcstartóként vagy mobildíszként is!
Teljes hossza: 6, 5 cm
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretedben, amiben szeretnéd!
A fülbevalóhoz tökéletesen illő nyaklánc és karkötő is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (7. 400. -) előnyösebb áron megvásárolhatod, postaköltséget spórolva.
A karkötő fémhuzalra fűzve készült, kapoccsal záródik. Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
-Ónix:
Tulajdonságai:
Tulajdonságai: Szín: fekete, fehér Átlászóság: áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 6-7 Sűrűség: 2, 59-2, 61 Képlet: SiO2+FeMn Ásványtanilag: fekete kalcedon Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni, üledékes Előfordulás: Brazília, Uruguay, India Nyugati csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízötő Kínai csillagjegy: Patkány, Bivaly, Tigris Elem: föld
Gyógyhatásai:
Az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer - kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok kezelésére használhatjuk.
Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.
Hat a fülre, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás, nagyothallás vagy hallás romlása esetében is.
Hatással van minden daganatféleségre. Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket.
Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos.
Használhatjuk a szem könnyezése vagy látásgyengeség esetén is.
Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.
-Jade:  
Tulajdonságai:
Szín: zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás Átlátszóság: áttetsző, átlátszatlan Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 4 Sűrűség: 3, 2-3, 3 Képlet: NaAl(Si2O6) Ásványtanilag: a piroxéncsoport láncszilikátja Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: átalakult Előfordulás: Burma, Japán, Kína
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak Indián csillagjegy: Farkas Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya, Nyúl Elem: föld
Gyógyhatása:
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
-Achát:
Tulajdonságai:
Minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző. Kristályszerkezete: trigonális. Mohs-keménység: 6-7. Sűrűsége: 2. 59-2, 61 Képlete: SiO2 Előfordulás: Németország, Oroszország Olaszország, India, Ausztrália, Dél-Afrika, stb.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy: Szarvas. Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó. Elemek: típusonként változik.
Gyógyhatásai:
Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.
A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban. Segítségemre van abban is, hogy egyensúlyba kerüljek a jelen időbe, mert a Bennem Élő Istennel csak jelen időbe lehet kommunikálni. Teszi ezt olyan módon, hogy a férfi, női oldalam kiegyensúlyozza.
-Ezüst:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 22:42
. Való Világ kollekció! Vidám füli 3-féle ásványból - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Fontos